Sony: Birinci Taraf Oyunların İlk Gün PS Plus'ta Olmaması İşimize Yarıyor

17.06.2023 22:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan oyun abonelik hizmeti Playstation Plus kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor ve ilk günkü stratejisini koruyor. Sony başkan yardımcısı ve küresel abonelik başkanı Nick Maguire, birinci taraf oyunların ilk gün PS Plus'a eklenmemesinin şirketin avantajına olduğunu söylüyor.
 
PS Plus, Xbox Game Pass'e göre farklı bir strateji benimsiyor
 
 
 
Birçok oyunun ilk günden Xbox Game Pass'e eklenmesinin aksine farklı bir strateji benimseyen Playstation Plus için işler yolunda görünüyor. Nick Maguire bu kapsamda ilk günden oyunların eklenmemesi stratejisinin avantaj sağladığını ve ileriye dönük olarak bu yaklaşımı benimseyeceklerini belirtiyor.
 
Maguire oyunların hangi süreçlerde PS Plus'a eklenmesi gerektiğini de açıklıyor. Bu doğrultuda oyunların piyasaya sürüldükten 12, 18 veya 24 ay sonrası hizmete dahil olması daha fazla kullanıcıyı beraberinde getirdiğini aktarıyor.
 
Çeşitli avantajlarla kullanıcılara sunulan bu abonelik hizmetlerinin her biri farklı yaklaşımlar benimsiyor. Her birinin kendine özgü geniş oyun kütüphaneleri oyunculara birçok avantaj sağlıyor ve sabit ücretle beraber yüzlerce oyuna erişebiliyorsunuz. 
 
Peki sizce oyunlar ilk günde mi hizmete eklenmeli yoksa belli bir süre sonra mı? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Dk önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler