Sony CEO'su Jim Ryan: Stüdyo Satın Alımlarına Devam Edeceğiz

27.05.2022 11:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, bir iş brifingi sırasında PlayStation markasını büyütmeye devam edeceklerini ve bu kapsamda daha fazla stüdyonun satın alınacağını söyledi.
 
Ryan, büyüme hakkında şunları belirtti: "Birleşme, satın alma ve yatırım konusunda son derece aktifiz. Bu yatırımların amacı, PlayStation Studios'un temel gücümü artırmak, aynı zamanda oyun geliştirme alanında daha fazla tecrübe kazanmak. Bungie ortaklığı, bunun bir örneği.

Birleşme ve satın alım faaliyetleri, önümüzdeki süreçte de devam edecek. Büyüme ve gelişme konusunda her daim aktif olacağız. Geçmişten bugüne oyun kütüphanemizi bir hayli büyüttük ve büyütmeye de devam edeceğiz.
 
Sony olarak 2021 yılı boyunca beş stüdyo satın aldık. Bungie ile görüşme halindeyiz ve daha fazlasını planladık."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler