Sony CFO'su: PS Plus Hizmetine Büyük Oyunlar Dahil Etmek Mevcut Kalitemizi Bozabilir

12.05.2022 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz dönemde yeni PlayStation Plus abonelik hizmetini 23 Mayıs'ta Asya'da, 1 Haziran'da Japonya'da, 13 Haziran'da Amerika'da ve 22 Haziran'da Avrupa'da piyasaya süreceğini açıklamıştı. Üç farklı abonelik seçeneğiyle sunulacak olan bu hizmet, abonelerine farklı avantajlar sağlayacak.
 
PS Plus abonelik hizmetinde küçük oyunların yanı sıra büyük (AAA) yapımlar da yer alacak. Sony CFO'su Hiroki Totoki, platformda yer alacak büyük yapımların mevcut yatırımları ve kaliteyi etkileyeceğini söylüyor. 
 
Totoki konu hakkında şunları belirtiyor: "Sony olarak PlayStation Plus'a AAA PlayStation 5 oyunlarını dahil etmek hem bu oyunların bütçesine zarar verir hem de mevcut kalitenin bozulmasına yol açar Bu konu hakkında oldukça endişeliyiz. Şu anki düşüncemiz, bu platformu uzun vadede çıkar sağlayacak şekilde geliştirmek.
 
Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Büyük oyunları ilk gün bu platforma dahil etmeyi düşünmüyoruz. Ancak sisteme dahil edilecek birçok büyük yapımımız var."
 
PS Plus hizmetinde ilk etapta Death Stranding, God of War (2018), Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 ve Returnal gibi büyük oyunlar yer alacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler