Sony, Çinli Oyun Geliştiricilerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

24.11.2022 10:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Teknoloji ve oyun devi Sony Interactive Entertainment, Salı günü Chengdu'da (Çin'in Siçuan eyaletinin başkenti) düzenlediği bir etkinlikte, China Hero Project oyun programını genişleteceğini duyurdu. China Hero projesi, Çinli geliştiricilerden gelen yeni oyunları oyunculara sunacak.
 
Projede 10'dan fazla oyun yer alıyor
 
 
 
Sony tarafından başlatılan ve Çinli geliştiricilerden gelecek oyunları temel alan bu proje ile yeni oyunlar dünya çapında Sony tarafından yayınlanacak. Aşama aşama hayata geçirilen bu projenin ilk aşamasında Animal Force, ANNO: Mutationem, F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, Hardcore Mecha, Immortal Legacy, In Nightmare ve The Walker'da dahil olmak üzere toplam 17 oyun desteklendi. Projede şu anda üçüncü aşamaya geçildi ve 10'dan fazla yeni oyun geliştiriliyor.
 
Üçüncü aşamada bulunan proje kapsamında bazı oyunlar Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak ve PlayStation Studios tarafından desteklenecek. Sony ayrıca Çin yapımı oyunları denetlemek (kalite kontrol vb.) için China Game Production adlı bir ekibin kurulduğunu duyurdu.
 
Öte yandan Sony geçtiğimiz günlerde China Hero Project'in birinci ve ikinci aşamalarından olan Lost Soul Aside ve Convallaria oyunlarını dünya çapında yayınlayacağını duyurdu.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler