Sony E3 2019'a Katılmayacak

16.11.2018 06:07 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, E3 2019'a katılmayacağını ve haliyle E3'te bir basın konferansı düzenlemeyeceğini doğruladı.

Sony'nin Game Informer'a yaptığı açıklama: "Endüstri geliştikçe, Sony Interactive Entertainment toplulukla etkileşim kurmak için özgün fırsatlar aramaya devam ediyor. PlayStation hayranları bizim için çok büyük anlam ifade ediyor ve her zaman yenilik yapmak, farklı olarak düşünmek ve oyuncuları memnun etmenin yeni yollarını denemek istiyoruz. Sonuç olarak, 2019'da E3'e katılmamaya karar verdik. 2019'da topluluğumuzla etkileşime geçmenin yeni ve tanıdık yollarını araştırıyoruz ve planlarımızı sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Electronic Arts'ın EA Play etkinliğine benzer bir sunum düzenlenip düzenlenmeyeceği sorulduğunda Sony Interactive Entertainment iletişimden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Jennifer Clark şu cevabı verdi: "E3 civarında aktif olmayacağız ve bir basın konferansı düzenlemeyeceğiz."
 
Jennifer Clark şu şekilde devam etti: "Etkinliklere bir bütün olarak bakıyoruz ve hayranlarımızla nasıl daha fazla konuşabileceğimizi ve onları nasıl şaşırtabileceğimizi düşünüyoruz. PlayStation Experience 2018 ve E3 2019'un zamanlaması buna izin vermedi. Ancak heyecan verici şeyler yolda ve kısa zamanda paylaşmayı umuyoruz. En büyük oyunlarımızdan bazıları önümüzdeki yıl önemli dönüm noktalarına ulaşacaklar ve onları kutlamak için çok sıkı çalışacağız." 
 
E3'ü düzenleyen Entertainment Software Association yayınladığı basın bülteninde birçok firmanın şimdiden E3 2019'a katılacağını doğruladığını açıkladı. Bu firmalardan bazıları: Microsoft, Nintendo, Activision, Bethesda Softworks, Capcom, Epic Games, Konami, Square Enix, Take-Two Interactive, Ubisoft ve Warner Bros. Interactive. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler