Sony, Final Fantasy VII Remake Özel Anlaşmasını Uzattı

08.05.2021 09:33 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment ile Square Enix, Final Fantasy VII Remake'in PlayStation özel anlaşmasının süresini uzattı.
 
10 Nisan 2020'de PlayStation 4 için çıkış yapan Final Fantasy VII Remake'in 10 Nisan 2021'e kadar PlayStation'da süreli özel oyun olduğu açıklanmıştı ancak bu süre Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 5 versiyonu Intergrade ile uzatılmış.
 
Final Fantasy VII Remake Intergrade'in son fragmanında oyunun en az altı ay boyunca PlayStation 5'e özel kalacağı belirtiliyor.

Final Fantasy VII Remake Intergrade 10 Haziran'da çıkış yapacak ve 2022'den önce diğer platform veya platformlara gelmeyecek.
 
PC versiyonu kesin gibi görünüyor. Final Fantasy VII Remake'in geçtiğimiz yıl yayınlanan bir fragmanında oynanışın PC üzerinde kaydedildiği yazıyordu ve oyunun demo sürümünde PC kodları bulunmuştu. Xbox'a gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler