Sony: Horizon: Zero Dawn'ın Seri Olma Potansiyeli Var

15.02.2017 07:01 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment Birleşik Krallık Ürün Yöneticisi Jon Edwards, MCV ile gerçekleştirdiği bir röportajda Horizon: Zero Dawn hakkında bir takım yeni açıklamalarda bulundu. 
 
   Jon Edwards ilk olarak Horizon: Zero Dawn'ın ileride bir seriye dönüşme ihtimalinin güçlü olduğunu belirtti.
 
"Oyunun arkasında harika bir stüdyo var ve şimdiye kadar ortaya çıkardığımız şeyler oldukça iyi karşılandı. Ayrıca birçok "2017'nin En Çok Beklenen Oyunları" listesinde yer almamız da güvenimizi arttırdı. Bence Horizon: Zero Dawn'ın heyecan verici yeni bir seri olması için çok fazla potansiyeli var - sadece beklemek ve görmek zorundayız."
 
   Jon Edwards ayrıca ön siparişlerin de beklentilerine uygun olduğunu belirtti.
 
"Oyuncuların şimdiye kadar gösterdiği tepkilerden dolayı heyecanlıyız. Ön siparişler beklentilerimiz doğrultusunda. Oyuncular bu yeni deneyim için heyecanlı ve bu da ön siparişlere yansıyor." 
 
   Daha önce Killzone oyunları ile tanıdığımız Guerrilla Games'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4'e özel olarak sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler