Sony Interactive Entertainment Amerika, PS5 Ön Sipariş Kayıtlarını Başlattı

27.08.2020 01:16 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment Amerika, PlayStation 5'in resmi web sitesini güncelledi ve ABD'li kullanıcılar konsolu ön sipariş vermek için PlayStation Network Çevrimiçi Kimliği ile kayıt yaptırabilir.
 
playstation.com/en-us/campaigns/2020/ps5-direct-pre-orders
 
Site üzerinde belirtilene göre sınırlı sayıda PlayStation 5 ön siparişe açılacak ve bu yüzden Sony bazı mevcut müşterilerini ilk ön sipariş verenlerden biri olmaya davet ediyor ve hızlı hareket etmelerini öneriyor. Ön sipariş rezervasyonları ilk gelene ilk hizmet esasına göre alınacak. 
 
Kullanıcılar önceki ilgi alanlarına ve PlayStation aktivitelerine bağlı olarak davet edilecek ve eğer seçilirlerse ön sipariş açılmadan önce email ile bilgilendirilecek.

Diğer bölgelerde henüz bir hareketlilik yok.
 
PlayStation 5 noel döneminde piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 11 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler