Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games'i Satın Aldı

19.08.2019 22:19 Gazali Çetinkaya

 
 
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games'i satın aldığını duyurdu.

Ratchet & Clank, Marvel’s Spider-Man, Sunset Overdrive, Spyro ve Resistance oyunlarının geliştiricisi Insomniac Games artık Sony'nin birinci parti stüdyosu.
 
Insomniac Games kurucusu ve CEO'su Ted Price: "Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios ailesine katılmak, insanların yaşamları üzerinde olumlu ve kalıcı izlenimler bırakma vizyonumuzu gerçekleştirmek için Insomniac'a daha da büyük fırsatlar sunacak. Kurulduğumuzdan bu yana PlayStation ile birçok kez birlikte çalıştık ve ortaklığımız potansiyelimizi arttırıyor ve Marvel’s Spider-Man bunun bir kanıtıydı. Her şeyden önemlisi, hayranlarımız için taze ve yeni deneyimler sunmak için sabırsızlanıyoruz." 
 
Buna ek olarak, 7 Eylül 2018'de PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapan Marvel’s Spider-Man oyununun 28 Temmuz 2019 itibarıyla dünya genelinde 13.2 milyon adet sattığı duyuruldu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 13 Dk önce Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler