Sony Interactive Entertainment, Oyunlarını Film ve Dizilere Uyarlamak için Prodüksiyon Şirketi Kurdu

20.05.2019 17:46 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation oyunlarını filmlere ve dizilere uyarlaması için prodüksiyon şirketi PlayStation Productions'ı kurduğunu duyurdu.

Culver City, Kaliforniya'da kurulan prodüksiyon şirketine Asad Qizilbash liderlik ve edecek ve Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios başkanı Shawn Layden tarafından denetlenecek.

Shawn Layden: "25 yıllık oyun geliştirme deneyimine sahibiz ve bu 25 yılda harika oyunlar, seriler ve hikayeler yarattık. Artık dünyalarımıza başka bir görüntüde hayat vermek için streaming, film veya televizyon gibi diğer medya fırsatlarına bakmanın iyi bir zamanı olduğunu düşünüyoruz."

Sony stüdyoları PlayStation Productions'a dağıtım kısmında yardımcı olacak fakat içerik üretimine karışmayacak.

İlk projeler üzerindeki çalışmalara başlanmış bile. Shawn Layden projeleri yayınlamak için acele etmeyeceklerini, istedikleri kalitede olması için zaman ayıracaklarını belirtti. Asad Qizilbash ise film mi yoksa dizi mi olacağının oyuna bağlı olduğunu, hikayenin formatı belirleyeceğini ekledi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler