Sony Interactive Entertainment Ses Teknolojisi Sağlayıcısı Audiokinetic'i Satın Alıyor

08.01.2019 21:34 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, oyun ve interaktif medya endüstrisi için ses teknolojisi çözümleri sağlayıcısı Audiokinetic'i satın almaya hazırlandığını duyurdu. Anlaşmanın 31 Ocak 2019 tarihiyle tamamlanması bekleniyor.

Bu satın alma sayesinde Sony Interactive Entertainment PlayStation ekosistemine değer katmak için Audiokentic'in ses mühendisliği uzmanlığından yararlanacak. Audiokentic kendisi bağımsız olarak da çalışmaya devam edecek.
 
Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su John Kodera: "Zengin ve her şeyi kapsayan bir ses deneyimi, genel oyun deneyiminde git gide daha kritik hale geliyor ve hatta oyuncunun oyunun içine girmesini ve duygularının artmasını sağlıyor. Audiokinetic oyun endüstrisi için önde gelen bir ses çözümleri sağlayıcısı ve bu satın almanın PlayStation platformunu daha da büyüteceğinden ve oyun sektörünün geneline katkıda bulunacağından eminiz. Hedefimiz Audiokinetic'in bağımsızlık ve platform tarafsızlığını korurken şirketin ses teknolojisini geliştirme çabalarını desteklemek." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler