Sony ModNation Racers ve LittleBigPlanet Karting Sunucularını Kapatıyor

12.04.2018 07:33 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, PlayStation 3 oyunları ModNation Racers ve LittleBigPlanet Karting sunucularının kapatılacağını duyurdu.

   ModNation Racers'ın sunucuları 10 Temmuz'da, LittleBigPlanet Karting'in sunucuları ise 2 Temmuz'da kapatılacak. Bu tarihlerden sonra çok oyunculu oyun dahil çevrimiçi özellikler sonlandırılacak. LittleBigPlanet Karting'de içerik oluşturmaya devam edebilirsiniz ancak bu içeriği diğer LittleBigPlanet Karting oyuncularıyla paylaşamayacaksınız.
 
   Sunucularının kapatılacağı daha önceden duyurulan diğer oyunlar şu şekilde:
 
Gravity Rush 2 (PS4) - 19 Temmuz 2018, saat 08:00'den (TSİ) itibaren bu oyunun çevrimiçi özelliklerini kullanamayacaksınız.
CounterSpy (PS4, PS3 ve PS Vita) - Oyunu mobil cihazlardan PSN hesabınıza bağlama, Rival Agents (Rakip Ajanlar) puanları ve "International Nemesis" kupası dahil olmak üzere bu oyunun çevrimiçi özelliklerini 1 Haziran 2018 tarihinden itibaren kullanamayacaksınız.
 
Uygun fiyatlarla PSN TR Kart almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler