Sony, Monkey King: Hero is Back The Game'i Duyurdu

26.07.2017 12:07 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment Japonya Asya, October Media ve Oasis Games ChinaJoy 2017 basın konferansı sırasında Monkey King: Hero is Back The Game'i PlayStation 4 için resmi olarak duyurdu.
 
   2015 yılında çıkan Monkey King: Hero is Back animasyon filmini temel alacak oyun IP sahibi October Media denetiminde Sony Interactive Entertainment ve Hexa Drive tarafından geliştiriliyor. Monkey King: Hero is Back The Game'in dünya genelindeki dağıtımını ise Oasis Games üstlenecek.
 
   “Canavar-avcısı macerası” olarak tanımlanan Monkey King: Hero is Back The Game'de oyuncular Monkey King ya da Jiang Lieur olarak oynayabilecek. Oyuncular filmin hikayesinin yanı sıra yeni bölümleri, yeni düşmanları ve yeni seviyeleri deneyim edebilecek.
 
   Monkey King: Hero is Back The Game için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey King: Hero is Back The Game Platformlar: PS4 Geliştirici: Hexa Drive Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler