Sony: Oculus Rift, Playstation VR'den Daha İyi Olabilir

11.03.2016 13:32 Alkan Adakaner

 

  Sanal gerçeklik dünyası şu an önemli bir yarışa hazırlanıyor. Bilgisayar tarafında Oculus Rift ve  HTC Vive arasında önemli bir çekişme gerçekleşecek. Konsol tarafında ise Sony'nin Playstation VR ile önemli bir adım atmaya hazırlandığını biliyoruz. Yine de Playstation VR teknolojik anlamda diğer iki teknolojinin biraz gerisinde kalabilir.

   Sony Computer Entertainment'in başkan yardımcısı Masayasu Ito'nun açıklaması gerçekten de dikkat çekici: "Eğer en yüksek kaliteden bahsediyorsak, Oculus Rift'in biraz daha iyi olduğunu kabul edebilirim. Buna karşın Oculus Rift çok hızlı ve güçlü bir PC'ye gereksinim duyuyor. Bizim en büyük avantajımız ise sanal gerçeklik kaskımızın PS4 ile çalışması. Bizimki daha çok günlük kullanım için, o nedenle kullanımı kolay ve fiyatı herkes tarafından karşılanabilir olmalı. Bizim cihazımız kısıtlı üst düzey PC sahipleri için değil, herkesin kullanması için"

    Henüz Playstation VR'ın fiyatının ve çıkış tarihinin açıklanmadığını hatırlatalım. Buna karşın Ito'nun açıklamasından sonra cihazın Oculus Rift ve HTC Vive'dan daha uygun fiyatlı olmasını ümit ediyoruz. Sony böylece gerçekten de daha geniş kitlelere hitap edebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler