Sony, Oyunları Diğer Platformlara Çıkarmak için 300 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

12.05.2022 13:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, birinci taraf stüdyolarına yatırım yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda birinci taraf stüdyolara 300 milyon dolar daha yatırım yaptı ve oyunları birden fazla platformda yayınlamayı planladığını açıkladı.
 
Sony, yatırımcı çağrısında şunları bildirdi: "Mevcut stüdyolarımız ile birinci taraf oyunları birden fazla platforma çıkarma hedefimiz devam ediyor. Bu doğrultuda 300 milyon dolar daha yatırım yapıyoruz. İleriye dönük olarak gerçekleştirdiğimiz bu hamlenin olumlu sonuçlara yol açacağını biliyoruz."
 
Bu platformların hangisi olduğundan bahsedilmedi. Ancak tahminlere göre PlayStation dışındaki ilk platformun PC olacağı bildiriliyor.
 
Sony, son yıllarda Bungie ve Haven gibi stüdyoları satın almanın yanı sıra mevcut stüdyolarına da önemli ölçüde yatırımlar yapmaya devam ediyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler