Sony: PS3'ün 80 Milyon Satması Büyük Başarıdır

23.11.2013 09:52 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Playstation 2 zamanının en önemli oyun platformuydu. 150 milyondan fazla satan konsol Microsoft ve Nintendo'nun konsollarını çok çok gerilerde bırakmayı başarmıştı. Buna karşın PS3 ise benzer satış başarısını gösteremedi.
 
    Bugün satışlarda Wii'nin gerisinde kalan Playstation 3 hala Xbox 360 ile satışlar konusunda çekişmeye devam ediyor. Sony yetkilileri 80 milyon civarında satan PS3'ün bu satış miktarının başarılı olduğu görüşünde.
 
   SCEA başkanı Jack Tretton'ın açıklamasına göre konsol eğer 80 milyon satış miktarı ile bu nesli tamamlara bu büyük bir başarı olarak görülebilir. PS3'e 2014 yılında da özellikle 3. parti yapımcılar tarafından önemli oyunların çıkarılacağını da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler