Sony, PSP için Music Unlimited Servisini Duyurdu

Sony NGP piyasaya çıktığında bu servis cihazda hazır olacak
01.04.2011 10:26 Alkan Adakaner


      Sony’nin Qriocity servisinin bir parçası olan Music Unlimited'ın PSP, NGP ve Xperia Play için de kullanıma sunulacağı açıklandı. PSP ve Xperia Play için bir kaç hafta içinde oyunculara sunulacak olan servis, NGP'nin çıkışına hazır olacak.

      Amerika'da PS3 sahiplerinin aylık 3.99 ila 9.99 dolar arasında ücret ödeyerek üye oldukları bu servis ile PSN hesabınızı kullanarak Music Unlimited servisinde istediğiniz müzik parçalarını listenize ekleyebiliyorsunuz. Böylece hangi cihazı kullanırsanız kullanın, müzik parçaları hesabızda bulunuyor. 

      Online bağlantı da gerektiren bu servis ile 6 milyon şarkıya kolaylıkla ulaşabileceksiniz ve bunlar arasında favorilerinizi listenize eklemeniz mümkün olacak. Music Unlimited, özellikle Xperia Play sahipleri için oldukça yararlı bir servis olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler