Sony, PS All Stars Geliştiricisiyle Yolları Ayırdı

04.02.2013 23:56 Tunahan Başol


     PlayStation All-Stars Battle Royale, her ne kadar başarılı bir yapım sayılsa da, bu başarı hem inceleme puanlarına hem de satışlara yansıyamadı. Şimdi ise Sony, oyunun geliştiricisi Superbot ile yollarını ayırma kararı aldı.
 
     Geçtiğimiz hafta iş yükününü azalması nedeniyle işten çıkartmaların başladığı firmanın Sony ile bir ilişkisinin kalmadığı yetkililerce açıklandı. Oyunun söz verilen içerikleri ve yeni indirilebilir içerikler Sony'nin Santa Monica stüdyoları tarafından geliştirilecek.
 
     2009 yılında bağımsız olarak kurulan stüdyo, geçtiğimiz sene PS3 ve Vita için PS All-Stars Battle Royale'i geliştirmişti. Firmaya yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, stüdyonun ayakta kalması mümkün değil ve öngörülere göre yakın zamanda kapatılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 14 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler