Sony, Playstation 2'nin Üretimini Durdurdu

Playstation 2 mükemmel oyun kütüphanesi ile oyuncuların favorisi
28.12.2012 10:30 Alkan Adakaner


     Hiç kuşkusuz Playstation 2 gelmiş geçmiş en iyi masa üstü konsollardan biridir. Hatta çoğu oyuncuya göre en iyisidir. Tüm dünya çapında 150 milyondan fazla satan ve mükemmel bir oyun kütüphanesine sahip olan Playstation 2'nin üretimi durduruldu.
 
    Bir süredir söylenti olarak dolaşan haberlerden sonra Sony, Playstation 2'nin üretimini durdurduğunu açıkladı. Bundan sonra Japonya'da Playstation 2 üretilmeyecek. Şu an mağazalarda son stoklar bulunuyor.
 
      4 Mart 2000'de ilk olarak piyasaya çıkan Playstation 2 yaklaşık 12 yıldır piyasadaydı. Eğer bu konsolu ve oyunlarını kaçırdıysanız, çok ama çok şey kaçırdığınızı rahatlıkla söyleyebiliriz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler