Sony Santa Monica Stüdyosunun Başına Yumi Yang Getirildi

04.03.2020 23:42 Gazali Çetinkaya

 
Bugün, Stadia Games and Entertainment yeni oyun geliştirme stüdyosunu açtıklarını ve stüdyoya Sony Interactive Entertainment Santa Monica stüdyo patronu Shannon Studstill'in liderlik edeceğini duyurdu.

Shannon Studstill'in ayrılmasından sonra Sony Santa Monica stüdyosunun yeni patronu belli oldu.
 
PlayStation'da 19 yıllık tecrübesi bulunan ve ilk God of War oyunundan bu yana geliştirici ekipte yer alan Yumi Yang bundan sonra Sony Santa Monica stüdyosunun liderliğini üstlenecek.
 
Sony Santa Monica stüdyosu IGN'e yaptığı açıklamada Yumi Yang ile ilgili olarak "Proje yönetimindeki başarısı ve yeni God of War oyunundaki titizliği ile oyunun çığır açan potansiyeline ulaşmasına yardımcı oldu. Yaklaşık yirmi yılın ve stüdyonun zengin mirasına sayısız önemli katkılarından sonra, Yumi Yang ekip üyelerinin tartışmasız saygı ve güvenine sahip. Engin deneyimi ve stüdyonun yaratıcı DNA'sını anlamasıyla Yumi Yang Sony Santa Monica'yı cesur ve heyecan verici bir geleceğe götürebilecek bir konumda."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler