Sony, Super Mario Filmi Yapıyor

12.12.2014 12:57 Alkan Adakaner


     Sony ve Nintendo her ne kadar birbirine rakip firmalar olsalar da önemli bir konuda bir araya geliyorlar. Sony'nin sızan 23 Ekim tarihli e-posta yazışmalarında Avi Arad'ın "Mario'nun animasyon filminin babası olmaktan gurur duyuyorum" sözleri dikkat çekiyor.
 
     Shigeru Miyamoto ve Avi Arad'ın birlikte fotoğraflarının olduğu da belirtilirken Sony yetkililerinin Nintendo'yu ziyaret ettiği ve hazırlanacak film hakkında görüş alışverişi yaptıkları vurgulanıyor.
 
     E-posta içeriklerine ve tarihlerine bakınca bu konuıdaki görüşmelerin yeni başladığını anlayabiliyoruz. Sony'nin animasyon filmlerdeki yetkinliği inkar edilemez, bakalım anlaşma yapılırsa ortaya nasıl bir şeyler çıkacak?
 
    Güncelleme: Avi Arad sızan yazışmalar sonrasında Super Mario anlaşmasının gerçekleşmediğini belirtti.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D World Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler