Sony, The Last of Us Part II'nin Bruce Straley Tarafından Yönetilmeyeceğini Doğruladı

06.12.2016 08:16 Gazali Çetinkaya

 
    PlayStation Experience esnasında duyurusu gerçekleşen The Last of Us Part II'nin yönetmenin Bruce Straley olmayacağı doğrulandı.
 
   Kotaku, duyurunun yapıldığı gece kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre devam oyununda Bruce Straley'in yönetmen olarak yer almayacağını yazmıştı. Sony de kısa bir süre sonra bu durumu onayladı. Yapılan açıklamada Sony ek olarak şu sözleri söyledi.
 
"Bruce son birkaç yılda eleştirmenlerce alkışlanan iki oyundan sonra biraz ara vermeye karar verdi. Yakın zamanda stüdyoya dönmeyi ve bir sonraki projesinde yer almayı sabırsızlıkla bekliyor." 
 
   Bruce Straley, daha öncesinde 2013 yılında çıkış yapan The Last of Us ve bu yılın yapımlarından olan Uncharted 4'ü Neil Druckmann ile birlikte yönetmişti. The Last of Us'ın devam oyununda Bruce Straley'in olmayışı oyuna nasıl bir etki yaratacak çıkış yaptıktan sonra göreceğiz.
 
   PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen The Last of Us Part II'nin henüz bir çıkış tarihi yok. Devam oyununda yöneteceğimiz karakterimiz 19 yaşına girmiş Ellie olacak. Oyunun ana teması ise "nefret".

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler