Sony XDev Europe Duyurulmamış PS4 Oyunları Üzerinde Çalışıyor

14.02.2017 08:57 Gazali Çetinkaya

   Avrupa'daki geliştirici stüdyolarla birlikte beraber çalışan ve WipEout Omega Collection'ı PlayStation 4'e getirecek Sony XDev Europe, henüz duyurulmamış başka PlayStation 4 oyunları üzerinde de çalışıyor.
 
   Twitter üzerinde bir kullanıcının "WipEout dışında PS4'e başka ne getireceksiniz?" sorusuna Sony XDev Europe, birçok güzel ileride duyurulacak oyunlar, şeklinde bir cevap verdi. Ayrıca Sony XDev Europe "Bu yıl güzel bir yıl olacak." diye de belirtti.
 
   Geçmişte, Sony XDev Europe; Quantic Dream, Guerrilla Games, Supermassive Games, Sumo Digital ve Media Molecüle gibi geliştirici stüdyolar ile Resogun, Shadow of the Beast, Beyond: Two Souls ve LittleBigPlanet gibi yapımlarda çalışmıştı.
 
   Şimdi ise Sony XDev Europe, Housemarque ile Matterfall ve WipEout Omega Collection üzerinde çalışıyor. Matterfall'un henüz bir çıkış tarihi yok. WipEout HD, WipEout HD Fury ve WipEout 2048 oyunlarını içerisinde barındıracak WipEout Omega Collection ise bu yaz PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
   Bu yılın başlarında Sony’nin global stüdyolardan sorumlu patronu Shuhei Yoshida "Hâlâ duyurulmamış çok sayıda oyun üzerinde çalışıyoruz. Duyurularını dört gözle bekliyoruz." diye belirtmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 8 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler