Sony: Yeni PSP Modeli, Genç Kesimi Hedef Alıyor

Cihaz ile ilgili daha fazla ekran görüntüsünü aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.
06.09.2011 20:57 Levent Polater

 
   Yeni ve cep dostu PSP modeli için SCEE'den Jim Ryan'ın birkaç çift söyleyeceği var. Geçen ay Almanya'da düzenlenen Gamescom'da görücü karşısına çıkan yeni PSP modeli Ryan'ın açıklamalarına göre genç oyuncuları hedef alıyormuş.
 
    Yalnızca 99 Euro'ya satılacak olan E-1000 modeli için Ryan şu açıklamalarda bulundu:
 
     "Oyun takipçilerinin gittikçe genç oyunculara eğilim gösterdiğini görebilirsiniz. 99 Euro'ya bu harika bir Yılbaşı hediyesi olabilir. Eğer genç oyunculara PSP satın alırsanız çok mutlu olacaklardır."
 
    Yeni PSP modelinin bu kadar ucuz olmasında en büyük paylardan biri de cihazda Wi-Fi sistemine yer verilmemesi oluyor. Şu sıralar PSP almayı düşünüyor ve "Wi-Fi o kadar da önemli değil" diyorsanız, bundan daha iyi bir fırsat olamaz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 17 Dk önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 53 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler