Sony tarafından tanıtılan Project Q cihazının pil ömrü kullanıcıları endişelendiriyor

29.05.2023 21:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde Sony tarafından gerçekleştirilen PlayStation etkinliği kapsamında çeşitli stüdyolardan birçok oyun ve proje duyuruldu. Bunun içerisinde Sony, Project Q adlı bir cihaz daha tanıttı ve bu cihaz PS5 konsollarında geçerli olmak üzere Wi-fi üzerinden oyunlar oynamayı sağlıyor. Ancak cihazın pil ömrü kullanıcıları pek de memnun edemeyecek gibi görünüyor.
 
Project Q cihazının pil ömrü ne kadar?
 
 
 
Daha önce Insider Gaming tarafından Nisan ayı başlarında yeni bir el cihazının tanıtılacağı bildirilmişti ve bu bilgiler Sony tarafından resmiyete kavuştu. Daha önce ortaya çıkan bilgiler arasında cihazın pil ömrü yer almıyordu ancak şimdi bunu detaylandıracak veriler Insider Gaming tarafında bulunuyor. Bu kapsamda tanıtılan cihazın ne kadarlık bir ömrüne sahip olacağı biliniyor.
 
Insider Gaming tarafından bildirilene göre Project Q cihazının pil ömrü 3-4 saat civarında olacak. Kısa pil ömrüyle beraber karşımıza çıkacak olan bu cihaz için elbette birçok endişe kullanıcıları bekliyor. Öncelikle bu cihazı kullanmak için bir PS5 konsolunuzun olması ve bir Wi-fi ağına bağlı olmanız gerekiyor. Bu özelliklerle beraber ortaya çıkan pil ömrü oldukça kısa olarak karşımıza çıkıyor.
 
Cihazın yaklaşık olarak 200 dolar veya daha altında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Bu özelliklerle beraber Sony CEO'su Jim Ryan "yakın zamanda daha fazla bilgiyi paylaşmayı dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullanıyor.  
 
Peki siz bu piyasaya sürülecek olan cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 14 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler