Sony ve Team NINJA Rol Yapma Oyunu Rise of the Ronin'i Duyurdu

14.09.2022 16:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve Koei Tecmo stüdyosu Team NINJA, 2024 yılında PlayStation 5 için çıkacak yeni bir aksiyon rol yapma oyunu olan Rise of the Ronin'i duyurdu.
 
Ekibin açıklaması şu şekilde:
 
NINJA Ekibi olarak sizi Japonya'da yeni bir çağın şafağına götürmekten ve bir Ronin olarak destansı bir yolculuğa çıkaracak olan aksiyon rol yapma oyunumuzu tanıtmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz. Bu projeye ilk olarak yedi yıl önce başladık. O zamandan beri geliştirme süreci bir Ronin'in ruhu gibi, yavaş ve özgür bir şekilde ilerledi. Sonunda bu projeyi gün ışığına çıkarmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu projeyi destekleyen PlayStation ile yola çıktığımız için de ayrıca minnettarız.
 
Rise of the Ronin, Japonya'da büyük bir değişimin yaşandığı bir zamanda geçen savaş odaklı bir açık dünya aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor Bu dönem genel olarak “Bakumatsu” olarak bilinen 300 yıllık uzun bir Edo Dönemi'nin sonunu temel alıyor. 19. yüzyılın sonlarında geçen bu oyun, Tokugawa Shogunate ve Anti-Shogunate grupları arasındaki iç savaşı konu alıyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler