Sony'nin Days Gone Filmi Üzerinde Çalıştığı Bildiriliyor

20.08.2022 16:37 Mehmet Tandoğan

 
Bend Studio tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan zombi temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Days Gone, 2019 yılında çıkışını yapmıştı. Hatırı sayılır bir kitleye ulaşan ve hem PS hem de PC platformlarında oyuncular tarafından beğenilen bu yapım için Sony'nin bir film projesi üzerinde çalıştığı bildiriliyor. 
 
Deadline'a (online dergi) göre Sony'nin PlayStation Productions bölümü Days Gone'ın film projesi üzerinde çalışıyor. Bu proje üzerinde ise Up in the Air yazan Sheldon Turner yer alıyor. Outlander ve Bloodshot'taki rolleriyle tanınan İskoç aktör Sam Heughan'ın ise oyundaki ana karakter Deacon St. John'un yerine geçmesi planlanıyor.
 
Days Gone, küresel bir salgın felaketinden iki yıl sonrasındaki vahşi topraklarda geçiyor. Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John'ın başına gelenleri anlatılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler