Sony'nin Hisseleri PlayStation Plus Zammından Sonra Yükseldi

04.09.2023 16:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Group'un hisseleri, PlayStation Plus fiyatlarını artırma planlarının açıklamasının ardından yükseldi. Çarşamba günü Sony Interactive Entertainment, 6 Eylül'den itibaren PlayStation Plus abonelik fiyatlarının yüzde 35'e kadar yükseleceğini bildirdi.
 
12 aylık abonelikler bu durumdan etkileniyor
 
 
 
Abonelik hizmeti olarak karşımıza çıkan PlayStation Plus'ın zamlanma durumu tüm dünyada geçerli olacak şekilde karşımıza çıkıyor. Bu zam miktarı hizmet içerisinde yer alan Essential, Extra ve Premium aboneliklerinin 12 aylık teklifleri için geçerli oluyor. Kapsamlı oyun kütüphanesinin yanı sıra Sony konsollarında çevrimiçi çok oyunculu oyunları oynamak için PlayStation Plus aboneliği gerekiyor.
 
Bloomberg tarafından açıklanan bilgilere göre Sony'nin mevcut hisseleri zam duyurusunun ardından Tokyo'da yüzde 3,4'e kadar artış yaşıyor. Bu artış bir aydan uzun bir sürenin ardından en yüksek oran olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Analist Amit Garg ise bu hisse fiyatlarının artışlarının Sony'ye yıllık ek 688 milyon dolarlık bir kar getireceğini aktarıyor. Ek olarak bu durumun gelecek fiyat artışlarının bir habercisi olabileceğini de belirtiyor. 
 
Son olarak Sony şu anda PlayStation Plus Premium abonelerinin kullanımına sunulacak bir özellik olan (PS5 oyunları için) bulut oyun hizmetini test ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler