Sony'nin Yeni San Diego Stüdyosu Mevcut Seriler Üzerinde Çalışıyor

18.01.2021 16:44 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment'ın San Diego merkezli yeni stüdyosu mevcut serilerin yeni oyunları üzerinde çalışıyor.

Kasım 2020'de ayrılan eski stüdyo patronu Michael Mumbauer'un LinkedIn profilinde, yıldız bir kadrodan oluşan AAA aksiyon macera oyunu geliştirme ekibi kurduğu ve bu ekibin mevcut serileri genişletmek ve yeni neslin oyuncularına tamamen yeni hikayeler oluşturmak için bir araya geldiği yazıyor.

Uzun süredir devam eden söylentiler yeni bir Uncharted oyunu olduğu yönünde.
 
Ayrıca Michael Mumbauer'un LinkedIn profilinde öne çıkarılanlar kısmında kendisinin yaptığı bir sunum ve konuşma ile birlikte RobinGaming YouTube kanalının "Sony Is Secretly Building A New PlayStation Studio... To Make Uncharted 5?!" söylenti videosu yer alıyor.
 
Bu arada Sony Interactive Entertainment'ın San Diego'da bir stüdyosu var ve beyzbol oyunu MLB The Show ile ilgileniyor. Bu tamamen yeni bir stüdyo ve kurulduğu da henüz resmi olarak duyurulmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 8 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler