Sony'nin İkinci ‘State of Play‘ Video Sunumu Bu Hafta Düzenlenecek

06.05.2019 17:30 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation dünyasından güncel haberler, videolar ve duyuruların paylaşıldığı “State of Play” video sunum serisinin ikinci bölümünü duyurdu. (İlki 25 Mart'ta düzenlenmiş ve PlayStation VR ile PlayStation 4 oyunlarının gösterildiği biraz sönük bir sunum olmuştu.)

State of Play'in ikinci bölümü Türkiye saati ile 10 Mayıs 01:00'da başlayacak. (9 Mayıs 3:00 p.m. PT / 6:00 p.m. ET). PlayStation Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook kanalları üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

State of Play video sunumu yaklaşık 10 dakika uzunluğunda olacak ve sunumda PlayStation 4 için geliştirilen MediEvil Remake'e derinlemesine bakış, yeni bir başlığa ilk bakış ve uzun zaman önce duyurulan üçüncü parti bir oyunun yeniden duyurusu yapılacak.

Sony Interactive Entertainment, bu sunum sırasında yeni nesil PlayStation konsolu hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmayacağının altını çizdi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler