Soul Calibur V Duyuruldu

Oyunla ilgili tek görsel bu logo
11.05.2011 10:15 Alkan Adakaner


     Namco Bandai, Dubai'deki "Level Up" adlı konferansında Soul Calibur serisinin yeni üyesini resmi olarak duyurdu. Soul Calibur V serinin yeni oyunu.
 
      Playstation 3 ve Xbox 360 için 2012 yılında piyasaya çıkacak oyunla ilgili ayrıntıları vermeyen Namco Bandai, gelişmiş bir dövüş sisteminin olacağından bahsetti. Oyunun zaman çizelgesinde 17 yıl sonraya gideceği (hangi tarihe göre?) ve Patroclus'un üzerine yoğunlaşacağı söyleniyor.
 
      Bu nesil dövüş oyunları bakımından oldukça verimli geçiyor. Umarız Soul Calibur da serinin ilk oyunundaki o büyük başarıyı tekrar yakalar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 15 Dk önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 7 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler