Soul Calibur V'in E3 2011 Videosu Yayınlandı

Oyunda gene kılıç gibi silahlar kullanılacak.
03.06.2011 16:37 Ersin Kılıç


     Daha E3'e sayılı günler varken oyun haberleri ve videoları karşısında sevincimiz artmış durumda. Uzun süredir sessiz kalan birçok oyunun yeni bilgi ve görüntüleri E3 fuarının yaklaşmasıyla birlikte ortaya çıktı.
 
     İşte videosu E3'ten önce yayınlanan son oyunda Soul Calibur V oldu. Namco Bandai'nin geçtiğimiz ay duyurduğu oyunun ikinci tanıtım videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Hikaye olarak serinin önceki oyunlarına göre daha farklı bir zamanda geçecek olan Soul Calibur V'te dövüş sisteminde de farklı bir işleyiş olacak. Serinin önceki oyunlarına göre yeni karakterlere de sahip olacak oyunda, Soul Calibur 4'te olduğu gibi misafir karakterlere de yer verileceği açıklanmıştı.
 
     Oyunun E3'te yayınlanacak olan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler