Soul Calibur V'ten Karakter ve Mekan Görüntüleri

Soul Calibur V umarız serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmaz
20.10.2011 19:38 Alkan Adakaner

 
      Namco Bandai'nin ünlü dövüş oyunu Soul Calibur'un yeni oyununun geliştirilmesine devam ediliyor. Geliştirici firma da bol bol ekran görüntüsü yayınlamayı ihmal etmiyor. Bu defa 36 yeni görüntü yayınlandı.
 
    Aşağıdaki görüntülerde Nightmare, Raphael ve Leixia gibi karakterlerin yanı sıra Free Imperial City: Old Quarter, Unknown Forest, Cavern of Light and Darkness ve Luoyang: Grand Festival of Guandi Temple gibi 4 mekanı da görmeniz mümkün.
 
     2012 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan oyun dövüş oyunlarının yükselişe geçtiği bir dönemde seriye yeniden hayat verme amacında.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 29 Dk önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 41 Dk önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 3 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler