Soul Calibur V'ten İlk Video

Soul Calibur IV'ten Sophitia
11.05.2011 21:25 Gökhan Yılmaz

 
     Namco Bandai Games'in Soul Calibur serisini geliştiren Project Soul, beşinci oyunun ilk tanıtım videosunu paylaştı. Şimdilik bu kısa video ile idare etmek zorundayız fakat daha fazla bilginin E3'te aktarılacağı sözü verildi.
 
     Soul Calibur V'te Sophitia'nın oğlu Patroklos konu ediliyor. Annesinin tarzından yola çıkarak geliştirilen Patroklos, daha sert ve çevik olmasıyla göze çarpıyor. Dördüncü oyundaki Seigfried ise artık yeni oyunda 39 yaşına gelmiş ve Soul Calibur kılıcını kullanmıyor.
 
     Belirtilene göre oyunda Soul Calibur IV karakterlerinin yanı sıra yeni karakterler de bulunacak. Daha önce Star Wars'tan Yoda, The Legend of Zelda'dan Link gibi karakterleri içeren seri, buna benzer bir atılımda bulunabilir. Yapımcıların da belirttiği gibi daha fazla ayrıntı E3'te verilecektir. Aşağıdaki oynatıcıdan yayınlanan kısa videoyu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler