South Park: The Fractured but Whole Switch için Listelendi

16.01.2018 10:04 Gazali Çetinkaya

 
 
   South Park: The Fractured but Whole Avustralyalı perakendeci Sanity'de Switch için listelendi. Listelenen çıkış tarihi ise 13 Mart 2018.
 
   13 Mart 2017'de South Park resmi twitter hesabı "Nin-ten-do. I'm coming. I'm coming, Nin-ten-do" şeklinde bir tweet atarak yeni oyunun Switch'e geleceğini işaret etmişti ancak ardından South Park stüdyosundan bir temsilci IGN'e yaptığı açıklamada "South Park: The Fractured but Whole Nintendo Switch'e gelmeyecek." demişti.
 
   South Park: The Fractured but Whole 17 Ekim 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "South Park yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone'dan 2014 yılının ödüllü South Park: The Stick of Truth oyununun devamı South Park: The Fractured but Whole geliyor. Oyuncular bu kez de Yeni Çocuk rolünü üstlenerek yepyeni, kahkahalarla güldüren, inanılmaz RYO macerasında South Park'ın en sevilen karakterleri Stan, Kyle, Kenny ve Cartman'a katılacaklar. The Coon olarak da bilinen Eric Cartman tarafından suçla savaşmak üzere kurulmuş Coon and Friends grubu ile South Park'ın suçla dolu bölgelerine adım atın. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler