South Park'tan Osuruk Yarışması

03.10.2017 17:14 Gökhan Yılmaz

 
     Bu ayın ortasında çıkış yapmaya hazırlanan South Park The Fractured But Whole için yeni bir reklam kampanyası başlatıldı. Amaç South Park mizahı ile eleştiriyi bir araya getirmek. Sonuç? Her ne kadar artık pek South Park izlemiyor olsam da evrenine uygun bir fikir olmuş.
 
      Yeni başlatılan osuruk gönder kampanyası ile birlikte The I Am The Fart ismindeki bir yarışma eşliğinde oyuna kendi osuruk sesinizi gönderebiliyorsunuz. Eğer seriyi izliyorsanız osurukların oyunda hayli önemli bir yere sahip olduğunu biliyorsunuzdur. Hal böyle olunca oyunda da oldukça önemli bir saldırı şekli olarak yerini alıyor. Fakat artık oyuna katılan yeni oyuncunun osuruk sesini siz kaydedebileceksiniz. Gönderdiğiniz videolar ile. Ciddiyiz.
 
      İşin güzel yanı ise bunu bir süredir televizyonların vazgeçilmez programları arasına giren ses ve yetenek yarışmalarına gönderme yaparak tanıtıyorlar. Bence de izlemesi daha keyifli bir program olurmuş gerçekten olsa.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Fractured But Whole Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler