Söylenti: 343 Industries Yeni Bir Halo Oyunu Geliştiriyor

01.05.2022 20:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox Two podcast'inde konuşan Windows Central gazetecisi ve editörü Jez Corden, Halo Infinite geliştiricisi 343 Industries'in başka bir Halo projesi üzerinde çalıştığını duyduğunu söyledi.
 
Corden ek olarak şunları söyledi: "Geliştirici 343 Industries, Halo Infinite haricinde başka bir Halo projesi üzerinde çalıştığından eminim. Bunu sizin için yüzde 90 oranında onaylayabilirim ama yüzde yüz olmadığını da belirtmem gerek." 
 
Corden, yeni Halo projesinin ne olabileceği konusunda daha fazla ayrıntıya girmedi.
 
Halo serisi birçok farklı yapıdaki oyunları bünyesinde barındırıyor. Seri içerisinde iki RTS oyunu, Halo Wars 1 ve 2'nin yanı sıra Halo 3: ODST ve iki mobil oyun, Halo: Spartan Assault ve Halo: Spartan Strike yer alıyor.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler