Söylenti: ‘Call of Duty: WWII’ Sızdırıldı

25.03.2017 08:02 Gazali Çetinkaya

 
   “TheFamilyVideoGamers” adlı bir YouTuber, 2017'de çıkış yapacak olan Call of Duty'nin pazarlama kısmına yönelik olduğu iddia edilen bazı sanatsal çalışmaları ortaya çıkardı.
 
   Bu sızdırılan görsel ve kutu tasarımları da yeni Call of Duty oyunun İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceğini ve oyunun isminin ise ‘Call of Duty: WWII’ olacağını gösteriyor.
 
   Activision tarafından bu habere yönelik bir doğrulama gelmedi.
 
   Activision, geçtiğimiz ay finansal raporlarını paylaştığı konferans esnasında 2017 senesinde sunulacak Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olduğunu açıklamıştı. Ayrıca yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine döndüreceği ve oyunda geleneksel savaş sisteminin bulunacağı da belirtilmişti.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 82 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler