Söylenti: Castlevania Animasyon Dizisinin Yapımcısı The Legend of Zelda TV Dizisi Üzerinde Çalışıyor

30.10.2018 11:34 Gazali Çetinkaya

 
TheWrap'in haberine göre, Castlevania animasyon serisinin baş yapımcısı Adi Shankar, Nintendo'nun The Legend of Zelda serisini temel alacak bir TV dizisi üzerinde çalışıyor.
 
Adi Shankar Instagram üzerinden şu açıklamayı yaparak TheWrap'in bu haberini güçlendirdi: Castlevania'nın başarısı bu fırsatı yarattı. İkonik video oyun serilerinden birini diziye uyarlamak için ikonik bir Japon oyun şirketi ile çalıştığımı doğrulabilirim. 16 Kasım 1:00 p.m'de ne olduğunu duyuracağım. Hepinizi seviyorum. Bu yolculukta beni takip ettiğiniz için teşekkürler."
 
TheWrap de bu ikonik serinin The Legend of Zelda olduğunu söylüyor.

Yorum yapması için Nintendo ile temasa geçildiğinde Nintendo sözcüsü "Bu konu hakkında duyuracak bir şeyimiz yok." dedi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler