Söylenti: Diablo II Remaster Bu Yıl Çıkacak

10.05.2020 10:20 Gazali Çetinkaya

 
Fransız oyun sitesi Actugaming'in kaynaklarına göre, Diablo II'nin remaster versiyonu Diablo II Resurrected geliştiriliyor ve bu yılın sonlarında çıkış yapacak. Belirtilene göre Diablo II Resurrected üzerinde çalışan ekip Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ve Destiny 2 PC portunu yapan Vicarious Visions. Actugaming geçtiğimiz yıl Diablo IV, Overwatch 2 ve Shadowlands haberlerini Blizzcon'daki resmi duyurulardan önce sızdırmıştı.

Daha öncesinde de Diablo II remaster ile çok sayıda söylenti duymuştuk fakat en son orijinal oyunun yaratıcıları kaynak kodları ve varlıkların kaybolması sebebiyle remaster versiyonun yapımının zor olduğunu belirtmişti.

Blizzard Entertainment, Diablo serisi ile ilgili olarak şu anda Diablo IV ve mobil oyun Diablo Immortal üzerinde çalışıyor. Diablo II remaster ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler