Söylenti: Diablo IV Ertelenebilir!

29.01.2023 15:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Diablo IV için çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Söylentiler arasında 6 Haziran'da piyasaya sürülmesi planlanan Diablo IV'ün çıkış tarihinin daha sonraki bir tarihe alınabileceği yer alıyor.
 
Yeni söylentiler ortaya çıktı
 
 
 
İlk olarak BlizzCon 2019 etkinliğinde duyurulan Diablo IV, hala geliştirilme aşamasında yer alıyor. Şu anda çeşitli söylentilere maruz kalan yapımın erteleneceği bildiriliyor. Yeni söylenti, Tango Gameworks'ün yeni ritim-aksiyon oyunu Hi-Fi Rush'ı doğru bir şekilde sızdıran Resetera kullanıcısı Horns'tan geliyor. Forumdaki yeni yorumlarına göre oyunun erteleneceği belirtiliyor.
 
 
 
Diablo IV, ana serinin yeni oyunu olacak. Blizzard tarafından biz oyunculara sunulacak olan yeni oyunun öncesinde Diablo Immortal epey bir eleştiriye maruz kaldı. Blizzard için büyük bir finansal başarı niteliğinde olan ancak mikro ödeme sistemi nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan Immortal, hala oynanmaya devam ediliyor. Öte yandan Diablo 4'ün Diablo Immortal gibi bir sisteme sahip olmayacağını ve bu tarz sorunların bulunmayacağı bildiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler