Söylenti: Final Fantasy 16 Xbox Series X/S Konsollarına Gelecek

15.08.2024 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Square Enix’in üstlendiği aksiyon rol yapma serisinin en yeni oyunu Final Fantasy 16 için yeni söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun PC sürümünün yakında duyurulacağı ve resmi olarak açıklanacağı söyleniyordu. Şimdi ise Xbox Series X/S konsollarına gelmesi söz konusu.
 
Final Fantasy 16 ek platformlara geliyor
 
 
 
ResetEra platformunda yayınlanan bir başlık altında NateTheHate çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Final Fantasy 16 yakında Xbox konsollarına gelecek. Bu sürümlerin sadece resmi olarak duyurulmasını bekliyorum. 20 Ağustos tarihinde Gamescom açılış gecesinde yeni sürümlerin burada duyurulma ihtimali yüksek. Ne kadar erken olursa o kadar iyi."
 
Final Fantasy 16 bildiğiniz üzere şu anda sadece PlayStation 5 konsollarında yer alıyor. Oyun çıkış yapmadan önce PC için geleceği biliniyordu ancak hangi tarihte çıkış yapacağı konusunda bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı ve resmi açıklamayı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 2 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 3 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler