Söylenti: Final Fantasy XV ve Final Fantasy VII Remake 2018 Yılında PC'ye Gelecek

08.12.2016 16:04 Gazali Çetinkaya

 
 
   10 yıllık bir bekleyişin ardından Final Fantasy XV nihayet geçtiğimiz haftalarda çıkış yaptı ancak bildiğiniz üzere oyun sadece PlayStation 4 ile Xbox One sistemlerine sunuldu.
 
   VGLeaks adlı oyun haber sitesi kendi kaynaklarından edindiği bilgilere göre de Final Fantasy'nin 30. yılına özel yol haritasını paylaştı. Bu haberde ise 2017 yılında gelmesi beklenen içeriklerin dışında Final Fantasy XV'in ve Final Fantasy VII Remake'in de 2018 yılında PC'ye geleceği yazıyor.
   
   Tabii şu an kesin bir şey yok ve Square Enix de haberi doğrulamış değil.
 
   Final Fantasy XV yönetmeni Hajime Tabata 2 ay önce gerçekleştirdiği bir röportajda "Sadece bir varsayım, gerçek bir fikir değil. Eğer Final Fantasy XV'in PC sürümü üzerinde çalışıyor olsaydık oyunu PC'ye getirmek bir yıldan fazla sürebilirdi." demişti. Tabata, motoru adapte etmeleri gerektiğini ve bunun da oldukça zahmetli bir iş olduğunu da eklemişti.
 
   Final Fantasy XV, 29 Kasım tarihinde çıkış yaptı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler