Söylenti: Gears of War 4 de PC için Çıkabilir

01.03.2016 18:35 Alkan Adakaner

 
    Microsoft son dönemlerde Xbox One'a özel çıkacağı söylenen önemli oyunları PC için duyurmaya başladı. Forza serisi ve Quantum Break buna örnek olarak gösterilebilir. Bu durum da Gears of War 4 konusunda şüphelerin artmasına sebep oluyor.
 
    Oyun basını bazı bilgilere sahip olsa da bunları istediği zaman açıklayamıyor. Gears of War 4'ün PC'ye çıkabileceği söylentisinin altında da oyun basınının sızıntıları geliyor. Gamespot ve IGN gibi oyun dünyasının büyük isimleri Gears of War 4'ün PC sürümünün çıkacağını bazı makalelerinde yanlışlıkla açıkladılar, ama kısa bir süre sonra bu bilgilerin hata olduğu açıklandı.
 
    Microsoft'un Xbox One'ı bir PC'ye dönüştürme yolunda adımlarını ve Xbox One'a özel önemli oyunları PC'ye duyurmasını göz önüne alınca bu otoritelerin Gears of War 4'ü ağzından kaçırdığı düşünülüyor.
 
    Fable Legends, Sea of Thieves, Forza 6 Apex ve Quantum Break'in yanı sıra Gears of War 4'ün de PC'ye gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Zaten bu serinin ilk oyunu da PC'ye çıkmıştı. Bakalım söylentiler doğru çıkacak mı? Microsoft'un bu konuda rahat davrandığını göz önüne alırsak söylentilerin doğru çıkma ihtimali bir hayli yüksek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 136 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 31 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler