Söylenti: Halo Infinite Unreal Engine Oyun Motoruna Geçiyor

04.10.2022 14:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Twitter'da birden fazla kaynakla konuşan Jeremy Penter, Halo Infinite geliştiricisi 343 Industries'in Slipspace Engine'den (kendi oyun motorları) Unreal Engine oyun motoruna geçme planlarının olduğunu belirtiyor.
 
Penter, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Birçok kaynağın aynı şeyi söylediğini ve bunun çoktan kararlaştırıldığını duydum. Halo'nun kesinlikle Unreal motoruna geçtiğini çok net bir şekilde teyit edebilirim."
 
Her ne kadar Penter sözlerinde kesin olsa da bu durum resmi olarak açıklanmadı ve bunun bir söylenti olarak ele alınması gerek. Ancak bu geçiş süreci doğru çıkarsa bu kararın Halo Infinite oyununa ne gibi etkilerin olacağı bilinmiyor. Oyunun başlangıçta on yıl boyunca 343 tarafından destekleneceği belirtilmişti. 
 
 
 
Halo Infinite, Aralık 2021'de piyasaya sürülmeden önce bir yıl ertelendi. Halo Infinite, 343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler