Söylenti: Need for Speed: Hot Pursuit Remaster Yolda

23.06.2020 14:29 Gazali Çetinkaya

 
2010 yılında piyasaya sürülen Need for Speed: Hot Pursuit'ün yenilenmiş versiyonu söylentiye göre geliştiriliyor ve bu yıl içinde çıkacak.

Electronic Arts, geçtiğimiz hafta düzenlenen EA Play Live etkinliğinde yaptığı açıklamada, bu yıl Nintendo Switch'e 7 oyun getireceklerini söylemişti.
 
Güvenilir kaynaklardan VentureBeat'ten Jeff Grubb bu oyunlardan bir tanesinin Need for Speed: Hot Pursuit remaster olduğunu ve Nintendo Switch'in yanı sıra diğer konsollara ve PC'ye de geleceğini belirtiyor.

Electronic Arts "hayranların favorilerinden heyecan verici remaster'lar" göreceğimizi söylemişti. Command & Conquer Remastered Collection bu ayın başlarında oyunculara sunuldu ve bir başka söylentiye göre Mass Effect Trilogy remaster da yolda. Görünüşe göre Need for Speed: Hot Pursuit de Electronic Arts'ın remaster planlarına dahil.

Need for Speed: Hot Pursuit 16 Kasım 2010'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı. Oyunu Criterion Games geliştirmişti ve Criterion Games aynı zamanda yeni nesil Need for Speed oyunu üzerinde de çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler