Söylenti: Overwatch 2 BlizzCon 2019'da Duyurulacak

21.10.2019 17:06 Gazali Çetinkaya

 
Bazı Overwatch haberlerini doğru sızdırması ile bilinen Twitter kullanıcısı Twitch yayıncısı Metro, şimdi de Overwatch 2'nin BlizzCon 2019'da resmi olarak duyurulacağını söylüyor.
 
Metro tarafından belirtilene göre, Overwatch 2 PvE ve PvP olacak. Ayrıca kahramanınız ile nasıl oynayabileceğinizi etkileyecek bir seviye sistemine sahip olacak. Metro, ikinci oyunun yeni bir kahraman içermeyeceğini duymuş.
 
Bu, Overwatch 2'yi ilk duyuşumuz değil. Yaklaşık dört ay önce Kotaku kendi güvenilir kaynaklarından edindiği bilgiler sonucu, Blizzard'ın son iki yıldır geliştirdiği StarCraft birinci şahıs nişancı oyununu Diablo 4 ve Overwatch 2'ye odaklanmak için iptal ettiğini rapor etmişti.
 
Overwatch 2 dışında Diablo 4 ve Diablo 2 remastered oyunlarının da BlizzCon 2019'da duyurulacağı söyleniyor.
 
BlizzCon 2019 etkinliği 1 - 2 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler