Söylenti: PS4'e İki Yeni Yarış Oyunu Geliyor

06.02.2013 11:03 Samet Konuksal


    Sony'nin basını davet ettiği 20 Şubat tarihi artık bütün oyun dünyası için tek bir şeyi çağrıştırıyor, Playstation 4'ü. Duyurusuna kesin gözüyle bakılan konsol için yepyeni söylentiler de gelmeye devam ediyor. STFUandPlay isimli site, 20 Şubat'taki duyuruya eşlik edecek oyunlarla ilgili bilgiler verdi.
 
    Bazı önemli basın kaynakları tarafından onaylanan söylenti haberinde belirtilenlere göre 20 Şubat'taki PS4 duyurusuna iki yeni yarış oyunu eşlik edecek. Blur ve Project Gotham Racing'in baş tasarımcısı Ged Talbot'un oyunu olacak olan bir yarış projesinin Gran Turismo serisine ait olacağı belirtiliyor.
 
    Öte yandan bir diğer yarış oyunu da, eski Eden Games çalışanları tarafından geliştirilip Test Drive Unlimited serisinin ruhani devamı olarak görülüyor. Son olarak Killzone serisinin yapımcısı Guerilla Games'in yeni bir Killzone oyunuyla birlikte PS4 duyurusuna eşlik edeceğine kesin bir gözle bakılıyor.
 
    Tabii ki olası bir PS4 duyurusu sadece üç farklı oyunla yapılmaz fakat siteden gelen söylenti haberlerinde bu üç oyunun kesin olarak duyurulacağı yönünde. Bakalım, söylenti gerçek çıkacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 34 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler