Söylenti: Saints Row 4 Duyurusu Geliyor!

03.03.2013 01:05 Samet Konuksal


    THQ'nun açık arttırma işlemlerinden sonra Metro serisiyle birlikte Koch Media çatısı altına geçen Saints Row için duyuru zamanı geliyor. Bugün Twitter üzerinden Koch Media duyurunun, eski Saints Row tasarımcısı da çıkış tarihinin haberini verdi.
 
    Gün içerisinde gelen ilk Tweet'te firmadan Aubrey Norris, oyuncuları yayınladığı "Sevgili medya, bu sene kesinlikle PAX East'te olmak isteyeceksiniz. Eğer istemezseniz de çok büyük şeyleri kaçırmış olacaksınız. Haberiniz olsun!" cümleleriyle birlikte heyecanlandırdı.
 
    Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay içerisinde şu an için Saints Row serisiyle alakası olmasa da ilk oyunun tasarımcısı olan Chris Stockman, Saints Row 4'ün Ağustos ayının sonlarına doğru bu nesildeki konsollar için çıkacağının haberini vermişti. 
 
    PAX East fuarı 22-24 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Fuar sırasında Blizzard ve Capcom'dan da yeni duyurular gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler