Söylenti: Shenmue I ve II HD Remaster 2017'de Çıkacak

26.02.2017 06:43 Gazali Çetinkaya

 
   Öncesinde Atlus'un King of Fighters XIV resmi duyurusunu sızdıran blog ve online perakendeci Rice Digital'in "Atlus USA'ya yakın ve güvenilir kaynaktan" edindiği bilgiye göre Shenmue ve Shenmue II'nin yüksek çözünürlüklü remaster sürümleri 2017 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
  Webstesi iki oyunun ayrı ayrı değil de birlikte çıkış yapacağını ve muhtemelen de Shenmue III'ten önce çıkarılacağını söyledi. Ayrıca PC / Steam sürümünün de çıkış yapacağı belirtilmiş. Bunun dışında başka bir bilgi verilmemiş.
 
   Sega, Mayıs 2016'da yaptığı açıklamasında Shenmue ve Shenmue II'nin remaster sürümlerini araştırdıklarını söylemişti. Ardından Ocak 2016'da ShenmueHD.com ve ShenmueRemastered.com alan adı Sega tarafından alınmıştı. 
 
   Shenmue 2000'de Dreamcast için Shenmue II ise 2001'de Dreamcast ve 2002'de ise Xbox için çıkış yapmıştı. 
 
   Serinin yeni oyunu Shenmue III ise PlayStation 4 ile PC platformu için geliştiriliyor ve Ys Net tarafından belirtilene göre çıkış tarihi Aralık 2017.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 13 Dk önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 44 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler